Nieuws atletiek en Jogging Team

Winnaars tombola jaarlijks spaghettifestijn - 26 maart 2016

Ons jaarlijks spaghettifestijn is weer voorbij. Wij mochten weer enkele honderden gasten van een lekker bord spaghetti voorzien tijdens een middag- en avondservice.

Tijdens het spaghettifestijn hadden we ook een tombola, waarmee een schitterende wijnmand te winnen was. Jullie mochten het totale gewicht inschatten van de vaas gevuld met medailles, tentoongesteld in de zaal.

De gelukkige winnaar werd het echtpaar Bart Van De Meulebroucke & Martine Van Melckebeke, allebei aangesloten ALVA-leden. Het exacte gewicht was 3,370 kg. Bart en Martine zaten met hun schatting van 3,373 kg, slechts 3 gram verwijderd van de juiste oplossing. Proficiat!

Hartelijk dank aan iedereen die kwam eten, en zo met een bijdrage ons clubkas kwam spijzen. Dank ook aan onze bereidwillige sponsors.
En tot slot dikke merci aan alle vrijwilligers die gedurende de dag actief waren om de hele organisatie in goede banen te leiden, onze gasten te bedienen, de zaal in te richten en op te ruimen, de keuken- en zaalbediening, opkuis, afwas,...

Dankzij jullie is het mogelijk trainingsmateriaal aan te kopen en dit te onderhouden/herstellen, het (nieuwe) clublokaal te verbouwen en in te richten, de algemene werking te financieren en nog zo veel meer.

Bijkomende informatie